Monchou taart. | Benodigdheden: 1 pakje mon chou kaas 1 blikje kersenvlaaivulling, of andere vruchten 125 gram witte basterdsuiker 175 gram roomboter ¼ ltr slagroom1 zakje vanille suiker 1 zakje klop vast 1 pakje San Francisco tarwe biscuit | Bereidingswijze: Biscuit met de deegroller of de keuken machine goed fijn kruimelen. Boter smelten, samen mengen met de fijn gemaakte biscuit en in de ingevette taartbodem (22-24 cm) glad strijken en een kwartier in de diepvries laten afkoelen. Mon Chou en basterd suiker door elkaar kloppen, dan slagroom, vanille suiker en klopvast kloppen. Beide weer door elkaar mengen en op de ondergrond in de springvorm uitspreiden. Daarna de vlaai vulling erop en 3 uur in de koelkast stijf laten worden. Hierna smakelijk eten. |
Kwark taart | Benodigdheden : Springvorm 22-24 cm 100 gr biscuit 12 blad witte gelatine 4 ds. magere kwark 250 gr suiker 2 pakjes vanille suiker 1 St. sinasappel 1 St. Citroen 1 blikje mandarijntjes ¼ ltr slagroom eventueel amandelsnippers | Bereidingswijze: Doe de verkruimelde biscuits in de met folie beklede bakvorm, hier kan eventueel ook een kant en klare taartbodem gebruikt worden, waarop dan de beboterde rand van de springvorm komt. Week de gelatine in ruim koud water, klop de kwark met suiker vanille suiker, geraspte schil van sinasappel en citroen. 1/8 ltr mandarijnennat verwarmen en daarin de goed uitgeknepen gelatine blaadjes oplossen. Dit dan door de kwark roeren. Klop de slagroom stijf en schep deze luchtig door de kwark massa. Deze op één van de boven genoemde taartbodems scheppen en koud en stijf laten worden. Garneren met mandarijnen schijfjes of andere vruchten en eventueel geroosterde amandelsnippers. Dit geheel het liefst een nacht in de koelkast laten stijven. |
Mexicaanse Bonenschotel | Benodigdheden: 1 ui 1 teen knoflook 1 rode en 1 groene paprika 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel zonnebloem olie 400 gr Tex-Mex vleesreepjes 1 blik gepelde tomaten 1 blik rode kidneybonen Jonker Fris 2 kipbouillon blokken 4 eetlepels gesnipperde peterselie | Bereidingswijze: Pellen, snipper de ui en de knoflook Paprika´s in stukken Bleekselderij in smalle boogjes Verhit de olie in pan en roerbak de vleesstukken in ca 2 minuten. Voeg de ui en knoflook, paprika en selderij toe. Bak de groenten ca 5 minuten mee. Roer de tomaten stuk, voeg uitgelekte bonen, de verkruimelde bouillon tabletten en ½ liter water toe. Breng de soep aan de kook en laat ca 10 minuten pruttelen ook de peterselie er bij. Ciabatta brood en kruiden boter. IJs toe. |
Kalkoen Curry | Benodigdheden: 400 gr kalkoen filet 1 dl kippenbouillon 2 st uien 1 st teentje knoflook 2 st appels 1 st banaan 100 gr rozijnen 4 st gemberballetjes 2 eetlepels gembersap 4 st schijven ananas 1 dl ananassap 1 eetlepel ketjap manis 2 eetlepels kerrie 30 gr boter zout en peper | Bereidingswijze: Snijdt de filet in stukjes, bestrooien met zout en peper naar smaak Boter verhitten in de pan, filetstukjes rondom bruin bakken dan met klein gesneden uiten en knoflook en kerrie fruiten. Daarna de rest klein gesneden toevoegen en 10 minuten laten sudderen. Eet smakelijk |
Het drie dagen dieet
Dit dieet dient strikt te worden gevolgd.
Bij hongergevoel (komt bijna nooit voor) mag altijd thee of koffie zonder suiker en melk worden genomen.
Dit dieet werkt door chemische afbraak.
Verander niets, voeg niets toe.
Zout en peper mogen worden gebruikt.Geen andere specerijen. Dit dieet moet 3 dagen achtereen worden gevolgd.
In 3 dagen kunt u 4,8 kilo gewicht verliezen. Na 3 dieet dagen kunt u 4 dagen weer normaal eten, overdrijf niet. Daarna weer 3 dagen dieet. U kunt 19,2 kilo verliezen in 4 x 3 dagen.
Veel succes.
Eerste dag ±933 kcal Ontbijt : Koffie/thee zonder suiker en melk. ½ grapefruit, 1 snee geroosterd brood met twee (afgestreken) pap lepels pindakaas Lunch : 60 gram tonijn (uit blik, uitgelekt) 1 snee geroosterd brood, koffie/thee zonder melk en suiker Diner : ± 95 gram kipfilet of rosbief 120 gram gekookte sperziebonen of snijbonen 120 gram gekookte bieten (niet uit pot) 1 kleine appel 120 gram vanille ijs | Tweede dag ± 929 kcal Ontbijt : Koffie/ thee zonder suiker en melk 1 gekookt ei op 1 snee geroosterd brood ½ banaan Lunch : 120 gram magere kwark of cottage cheese of hutekäse 5 cracottes (crakers, gele doos) Diner : twee warme knakworst (uit blik) 120 gram gekookte broccoli 60 gram gekookte wortelen ½ banaan 60 gram vanille ijs | Derde dag ± 934 kcal Ontbijt : koffie/thee zonder melk en suiker 5 cracottes, 100 gram 20+ kaas 1 kleine appel Lunch: 1 hard gekookt ei op 1 snee geroosterd brood Diner: 60 gram tonijn (uit blik uitgelekt) 120 gram gekookte bieten( niet uit pot) 120 gram gekookte bloemkool ½ meloen (geen zoete) 60 gram vanille ijs. |